Doakan semuanya terbaik..

Posted on Updated on

salam

ada beberapa yang indah dan best beberapa hari lepas..

1) SH disampaikan oleh belahan hati saya dan alhamdulillah mendapat feedback yang baik dari adik2 saya. (super alhamdulillah!)

2) spend my weekend with zauj juga ke daurah baitul muslim dan mempelajari sesuatu yang amat besar bagi diri kami

3) adik saya dan zauj berjaya menyiapkan dua buah video dakwah yang best!

4) owh, bertemu dengan adek2 tercinta di sebuah daurah, mmg amat membahagiakan! πŸ™‚

dan juga beberapa planning akan datang yang akan berlaku.

1) saya kerja malam for the next 4 nights ( doakan semuanya ookkkk! selalu down time kerja malam)

2) pembikinan website dakwah dan tarbiyah masih dalam pembikinan. rupa2nya susah juga nak buat website ni jika mmg takde kemahiran dan latar belakang IT. doakan semuanya dimudahkan Allah. ( ada sesiapa lagi berminat utk bantu saya?)

3) saya dan zauj juga akan bertemu dengan ikhwah akhawat di satu benua lain.. moga Allah terus menyirami kekuatan dan hidayah buat kami iALlah…

ok di bawah ini arinah πŸ™‚

Advertisements

9 thoughts on “Doakan semuanya terbaik..

    a.i. said:
    March 22, 2011 at 3:59 pm

    fewitt. fuiyooo akak ni mmg suka saiko sume org eh? :p

    pape pun.. keje da’wa memang kene buat gila2! kan?

    insyaallah may allah make ease of everything.

    berusaha!!

      muharikah responded:
      March 24, 2011 at 11:55 am

      yeay! of course akan terus saiko menyaiko!….ehehehe

    momon said:
    March 23, 2011 at 10:58 am

    huuuu selalu jeles kalu bace update akk..huh3
    jom jd gila! huhu gila buat dakwah (:

    mylittlepencil said:
    March 23, 2011 at 4:27 pm

    Assalamualaikum kak….ke benua mane kak ?
    Mesir ke ? Ahlan2….

    btw, insyaAllah semua urusan akak akan berjalan dgn lancar…biiznillah πŸ™‚

      muharikah responded:
      March 24, 2011 at 11:12 am

      dapat tak kita bertemu nanti cik pencil?

    mylittlepencil said:
    March 25, 2011 at 3:47 am

    kalau ke Mesir…insyaAllah dapat….tp tgk sy balik bile la ke sana…hehe…
    apa2 pun, kemana jua akak melangkah pun, sy tahu akak akan tetap menyaiko org..hehe

    QGenJr said:
    March 25, 2011 at 5:07 pm

    salam wbt

    “pembikinan website dakwah dan tarbiyah masih dalam pembikinan. rupa2nya susah juga nak buat website ni jika mmg takde kemahiran dan latar belakang IT. doakan semuanya dimudahkan Allah. ( ada sesiapa lagi berminat utk bantu saya?)”

    macam menarik je kalo boleh bantu…tapi sy pon xde la tahu selok belok sgt…tp insyaAllah might be a spring to learn somthin new…

    ruhi said:
    April 8, 2011 at 3:21 am

    salam.
    walaupun macam agak lewat je komen di sini..
    akak, untuk poin ke-2 plan akak tu, saya harap boleh membantu walaupun sedikit.
    πŸ™‚ wslm wbt.

      muharikah responded:
      April 9, 2011 at 11:00 pm

      iAllah. boleh sangat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s