Sesuatu buat mereka

Posted on

salam

saya masih lagi bertangguh untuk menjawap persoalan adik saya ni. saya pasti mesti mereka tertunggu2.

adik2 baru saya juga ada menjengah blog ini. kesian juga mereka sebab saya tak sempat nak tulis apa2 yang sesuai utk mereka. biasanya mmg tertulis benda2 tentang dakwah dan harakah.

baru2 ni meereka datang rumah saya, kami borak2 banyak pasal life semua.

dalam perjalanan jaulah pun sama.

bestnya dapat cerita semua benda kat semua orang.. utk orang2 yang lama dan baru.

ramadhan pun tinggal 10 hari lagi.. saya sendiri nak pindah rumah. pening juga bila nak susun masa.

but yet saya salu je mengadu bukan? oklah masa untuk beramal dan menulis.

saya nak tulis sesuatu yang amat besar utk mereka, sebab saya dah mula sayangkan mereka. saya harap mereka sayangkan saya juga dan sudi menerima saya dan sharing saya.

sangat besarnya nilai kefahaman yang nak dipindahkan ini.

sesuatu yang dapat mengubah seseorang, selama2nya…

wassalam

Advertisements

One thought on “Sesuatu buat mereka

    Aisyahukimin said:
    September 2, 2010 at 5:03 pm

    🙂
    akak… tulisla ttg final days in Ramadhan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s