Can you smell it?

Can you smell it?

Smell…

It is taste of weekend!!!!!

Yoush!!!!

after 12 days of working!

Alhamdulillah!

cant wait for the outlining…..:

1) mabit

2) ziarah

3) pengisian

Itulah kerehatan yang sebenarnya!

My SHO was asking me when we walked together to the car park.

‘ what are you doing this weekend nur?’

‘ Hurm… I donno…’

( I wanted to say im gonna meet my lovely 22 sisters in WAFA tonight!! cant wait!)

‘ Maybe just hang around and eat’.

tak tahu explain kat mana kat dia..

Alhamdulillah. Im happy. 2-3 hari lepas amat stress kat tempat kerja sebab kene marah dengan consultant. nurse buat muka kat saya. Saya dah takde hati nak buat medicine.. tapi Alhamdulillah. Allah beri kekuatan.

Hormon bergelombang minggu ini. So kene get back to track iAllah..

Jalan terus, dan cari kebahagiaan dalam tarbiyah ini..

Sorrylah cam entry bebudak.. But this is what I need after 12 days!

A liqa’!

A halaqah

an usrah!

Moga anda mempunyai wiken yang gempaks dan amat best juga!!

Utk QS, saya menantikan story2 daurah antum yang besttt tuuuuu.. mana sharingnyaaaaaaa

utk rangers, cerita juga story2 anda..

sape lagi baca blog saya… ermm.. widad munisah… sinatul hayah… sape lagi.. semualah, story k… lama dah tak dengar cerita2 tarbiyah antum!!

Alhamdulillah

Im happy!

ok, dah lambat, kene gi mabit ini..

cherios! wassalamualaikum warahmatullah,

muharikah

Advertisements

Author: Muharikah

Dr Aisyah Daie di JalanNya..

7 thoughts on “Can you smell it?”

  1. benarlah, beruntunglah bagi orang yang mensucikan jiwa itu dan sesungguhnya merugilah orang yang mengotorinya. biasanya orang yg biasa2, tiba je wiken or cuti setelah penat kerja, pasti fikir nak qada tido sepuas2nya. Tapi, mashaAllah, sungguh berbeza dengan orang yang luar biasa ini! cutinya merindukan bait2 cinta halaqah dan usrah. SubhanallaH!

    semoga kita semua terus thabat~;)

  2. I smell raya in the UK.. ahhahaha.. alaa syah, rindu nya kat nt…

    Rabithah – Izzatul Islam

    Sesungguhnya Engkau tahu
    bahwa hati ini telah berpadu
    berhimpun dalam naungan cintaMu
    bertemu dalam ketaatan
    bersatu dalam perjuangan
    menegakkan syariat dalam kehidupan

    Kuatkanlah ikatannya
    kekalkanlah cintanya
    tunjukilah jalan-jalannya
    terangilah dengan cahayamu
    yang tiada pernah padam
    Ya Rabbi bimbinglah kami

    Lapangkanlah dada kami
    dengan karunia iman
    dan indahnya tawakal padaMu
    hidupkan dengan ma’rifatMu
    matikan dalam syahid di jalan Mu
    Engkaulah pelindung dan pembela

  3. salam kak,
    story byk sgt smpai speechless kalu ditanye..huhu

    yg penting kami belajar something dr setiap yg berlaku, kami akn terus majuuuuu..
    sile tengokkan langkah kami, kot2 serong entah ke mana, xde tuju =p

    darah mude ni sng je, xcukup bekal, cr bekal kt tmpat lain..takut bukan putih mengisi hati,
    seram kalu yg hitam menyelubungi..hihi

    anayway jazakillah for everything..
    yg pasti aku belajar, usaha sokmo, jgn pernah henti, walau jatuh, sile bangun!

    *syg akak!!!*

    p/s: afwan, sy masih adikmu yg blurrrrr xhabis2, kene belajar utk slalu bersedia walau kederat daa berbaki sisa.. huhu

  4. syazana… jazakillah ukhti atas kata2 itu

    raziana.. kene ada hati ok buat medic! kene sungguh2.. kene kerja kuat2…huhuhuh.. kalau takde hati nanti tak bermakna apa kita buat..

    ummu salma –> im missing you toooooo….. so much!!!! iAllah ana gi sana.. dah lama janji dah..huhuh

    momon– > kita akan sama kuatkan kerja kita ok? sayang semua rangers..uuhuhu

    QS–> ok apa saya manja… sebab adik2 sy semua manja gaks..ehhehe

    hikari –> dah sekat sebulan takde kartun ni camne nih?huhuhuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s