The trailer

Posted on Updated on

Salam.

Nantikan jualannya nanti di pasaran…
PS: dua tiga hari ini susah nak update dan balas komen2.. nak kene catch up banyak benda dengan adik2 yang lama ditinggalkan…. doakan Allah mudahkan urusan kita semua..
PSS; antum sentiasa dalam hati dan doa saya, selalu je ternanti-nantikan komen dari semua…:)

Advertisements

4 thoughts on “The trailer

    Humayra' said:
    February 11, 2010 at 1:43 pm

    Salam..
    Kak aisyah, available in uk n eire only??
    huuu~~~

    cassandra ashiq said:
    February 11, 2010 at 11:08 pm

    k.aisyah dah melunaskan visit to WidadMu’nisahs..
    jazakillah for the eiffel tower..cukuplah kot if xda kesempatan pergi sana, tp harap2nya dapat pergi Egypt..huhuhu..ada sape2 nak sponsor my honeymoon to Egypt?ahaks..
    K.aisyah, sorryla, xsambut kedatangan tadi, tengah beradu, badan mula rasa tak sihat..
    harap2 xdemam lagi nak exam & presentation next week..
    Doakan kami..

    muharikah responded:
    February 12, 2010 at 3:19 pm

    salam

    aisyah –> boleh je saya belikan pastu saya send ke moscow k? tgh tunggu arinah siapkan final editing dia sebelum edaran besar2an..huhuhu

    cassandra yang ayu –> ada lagi tak ziarah tu, heehh tak dapat lagi cik eifel tower.. insyaallah akan ditunaikan hak itu! nak honeymoon ke egypt? best tu! sponsor?ehem ehem…..

    jzkk sbb sudi juga terima saya ke teratak awak dan wafa…hehehe.. tak kisah je saya…. gud luck eh exam and presentation. demam2 banyakkan rehat dan minum air. ur badan need some service too…huhuhuh

    mawaddah said:
    February 13, 2010 at 7:48 am

    salam k aisyh,

    subhanallah..besnye~
    sungguh membangitkan semangat..sy nak jugak!tak kan aisyh sorg je='(

    heeeee=p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s