Kuliah online

Salam,

sambungan kita…

Muntalaq bab 8
Rabu, 18 hb nov. @10 pm (masa uk & eire)
Online YM, conference (id: icyss_auni)

Ni bukan usrah pun, kuliah je keh? and saya je pun kasi, so takdelah grand sangat. Semua dah ada ke buku muntalaq nih?

sila download kat sini.

Advertisements

Author: Muharikah

Dr Aisyah Daie di JalanNya..

14 thoughts on “Kuliah online”

  1. slm wrt k muharikah.

    insyaAllah saya ada buku muntalaq hehe…
    moga-moga semuanya lancar dan diberkati Allah swt…
    aminnnn…

    ainulM
    dublin

  2. salam,

    utk ukht supir yg dikasihi n ukhti tulipstrawbery, iAllah time malaysia 6am selasa.. mungkin agak sulit utk u both, xpe kami record la ye πŸ™‚

    nti buzz cik ainul mardhiah.

    nti bc dulu sket2, baru syok bersoal jawab..hihi..
    jom dgr kuliah best ini!

    p/s: kak Aisyah, qumfaanzir tau, bukan momon ye:)

  3. salam,

    jzkk momon,…

    ya..

    kalau UK 10pm.
    Malaysia 6 am
    Russian 1 am ( huhuhuh)
    NZ 11 am
    Brunei 7 am..

    tak sabarnya nak jumpa semua!! cuak plak saya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s