Back to Dundee

Posted on Updated on

Alhamdulillah,

just back from Dumfries…. macam lega dapat balik kampung dan tengok benda2 yang selalu jumpa…

banyak benda kene catch up sebelum pergi ke Middlesbrough…huhu…. takpe.. moga Allah berkati..

Alhamdulillah, bila dah dapat internet laju senang sket nak upload gambar semenjak sebulan lepas.

Ni gambar saya jalan2 dengan Afifah tempohari di sekitar DUmfries and Galloway. Kami amik dalam seratus lebih gambar tapi dapat upload sket je, sebab banyak gambar personal ( ie yang posing grunge sket…ehheh) so tak dapat nak letak kat public.


untuk gambar2 lain leh tgk kat http://www.flickr.com/photos/muharikah/sets/72157614431689901/

surely takde lagi wide angle lens or macro lens utk dapatkan bombastik pictures. My flash is not working anymore hence the quality of the picture can not be better.

Gambar2 NISE hari tu pun dah diupload walaupun tak banyak mana… again no flash in a dark hall meaning the picture will be blurred and poor…

Susah ada DSLR ni.. salu tak puas hati dengan gambar..

Kak Hantu, nanti saya jawap eh soalan akak.. kene cek dengan tuan guru dulu tuh..ehehehe

Advertisements

2 thoughts on “Back to Dundee

    hantu penanggal ..muahahaaha said:
    March 1, 2009 at 1:28 pm

    Tenkiu very the much. Appreciate it very much if u cud get the doa after solat for seksa kubur tu. The sooner the better coz i wudnt knw when im gonna die.. hehe..but of coz will inform Tuhan lah if i die first that awak yg lambat..sekurang2nye ade alasan.. kuang..kuang..kuang.. At the same time, i myself will ask around too.. 🙂

    Awak, sy skang dh ade personal trainer.. signed up with Fitness First and been going to gym every day. By da time u see me again, i’ll have my 6 packs.. woohoooooooo .. nih mmg kes berlagak.. sekali sekala takper.. kih kih kih… pompuan bley ker dpt 6 packs ek?? 😛

    hantu penanggal ..muahahaaha said:
    March 1, 2009 at 1:34 pm

    By d way, lepas tgk gambar2 awak.. nyesal la plak tk gi tpt awak.. Dumfries is a lottttttttttttttt better than Isle of Arran.. huhu.. 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s