Buat Arinah

Posted on Updated on

salam

Arinah, sorry syah tak sempat nak buat photoshop cam syah buat utk k fifah. rasanya Arinah lagi pandai pun dari syah buat gambar2 tu..

Apapun syah just nak wish selamat hari lahir untuk Arinah..

You are 19 today!huhuh… besarnya adik bongsu aku sorang ni!heheheh…

tak sempat nak buat apa2… tapi dah post something from dumfries!hehehe….

oklah…

ive got a song for you!

Moga sentiasa bersemangat untuk menyumbang kepada Islam ok?

Advertisements

2 thoughts on “Buat Arinah

    aqilah lovely sister said:
    February 18, 2009 at 12:18 pm

    Jelous nyer qla.

    nnt syah buatkan lagu untuk qla.

    Biar semua org jeolus …

    (main 2 jer)

    Arinah baby tua!! said:
    February 18, 2009 at 2:00 pm

    hahahaha..qla jeles!!yeah!!
    thank u aisyah 4 the wish & for the song!
    nnt buat tuk qla jugak,kalo x,nnt dia complen kat mak!
    heheehehe..:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s