Buat Arinah

salam

Arinah, sorry syah tak sempat nak buat photoshop cam syah buat utk k fifah. rasanya Arinah lagi pandai pun dari syah buat gambar2 tu..

Apapun syah just nak wish selamat hari lahir untuk Arinah..

You are 19 today!huhuh… besarnya adik bongsu aku sorang ni!heheheh…

tak sempat nak buat apa2… tapi dah post something from dumfries!hehehe….

oklah…

ive got a song for you!

Moga sentiasa bersemangat untuk menyumbang kepada Islam ok?

Advertisements

Author: Muharikah

Dr Aisyah Daie di JalanNya..

2 thoughts on “Buat Arinah”

  1. hahahaha..qla jeles!!yeah!!
    thank u aisyah 4 the wish & for the song!
    nnt buat tuk qla jugak,kalo x,nnt dia complen kat mak!
    heheehehe..:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s