Tentang yahoogroups

Posted on Updated on

img_2926

kawasan perairan di Strathfillan, Scotland

Saya tak suka fwdkan emel dalam blog. Blog ini adalah tulisan peribadi saya, dan saya tahu orang bukak blog ini untuk baca apa saya tulis, tapi bukan apa yang difwdkan dalam emel.

Tapi kebelakangan ni saya dapat banyak emel2 yang sangat menarik dan memberi kesan pada jiwa saya. Saya ingin berkongsi dengan korang semua, especially mereka yang sangat memotivasikan saya untuk menulis. Dan saya tak nak korang tak dapat benda saya dapat.

Selepas bincang dengan kak nikmun , kami rasa elok juga supaya kalau bukak satu yahoogroups untuk pembaca blog saya.

Dan saya juga perasan, ramai juga yang berbincang dalam blog ini, dan elok juga kalau dapat bincang dalam dunia maya supaya ramai orang boleh dapat jawapan2 kepada persoalan yang ada. Yahoogroups itu milik anda so anda boleh menggunakannya untuk bertanya dan berkongsi apa sahaja ( jangan kontroversi please nanti takde sapa nak join yahoogroups tu nanti, huuhh). yang penting kita sama-sama nak belajar sesuatu dan improvekan diri kita.

Yahoogroups tu baru lagi. Tak tulis apa2 lagi. Insyaallah kalau dapat emal best saya forwardkan. Dan kalau saya update apa2 boleh terus send kat yahoogroups tu.

Terima kasih sebab sudi join yahoogroups ini .. sama-sama kita meriahkan eh.. walaupun nama groups nama saya, tapi bukanlah saya sahaja menulis( tak larat den..huhuh)

muharikah-subscribe@yahoogroups.com

Advertisements

6 thoughts on “Tentang yahoogroups

    halawatuliman said:
    January 21, 2009 at 6:34 pm

    salam..

    wah wah..buka yahoo group pula..dasyat, masyaalah. subscribe satu! huhu

    Kuali said:
    January 22, 2009 at 3:07 am

    syah.. why lah this format?? manyak susah r… asyik freeze jer sejak awk buat blog awk jadik format ni.. tak dapat den nak bace ape yg awk tulis. dulu punye tk camni pung… 😦

    muharikah responded:
    January 22, 2009 at 3:09 am

    lerr
    yee keee..

    i donnnoo….

    Kuali said:
    January 22, 2009 at 3:10 am

    Owh syah.. i notice now.. i can only see pictures.. no words in ur blog ..i cannot even see my own comments.. sejak u buat format ni.. ni entry baru ni..sy nampak gambar parit sajer.. takdak apa selain tu, entry2 seblom ni pun tinggai gambar2 saja utk sy tatapi ;-(

    Kuali said:
    January 22, 2009 at 3:11 am

    ayo syah… i CANNOT see ur comment to me too… how lah i can know wat u r saying… YM me ler.. cannot see anything at all.. IM BLIND IN UR BLOG…..!!! 😦

    Kuali said:
    January 22, 2009 at 3:20 am

    Wokeh.. sudah kembali ke asal… IM NO MORE BLIND… Tenkiuuu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s