apa khabar semua?

salam readers!
apa kabar semua? rindu kat korang semua…

saya baru je hantar 3 assignment yang disiapkan dalam masa seminggu!!!

saya jadi sangat zombie… huhuh..

aqilah dan arinah akan datang by rabu ini!! Alhamdulillah.. insyaallah banyak planning ahead … dan banyak tanggungjawab perlu dilangsaikan…

selamat bercuti semua.. pastikan isinya bermanfaat insyaallah…

Advertisements

Author: Muharikah

Dr Aisyah Daie di JalanNya..

7 thoughts on “apa khabar semua?”

  1. Assalamualaikum! Alhamdulillahh, ana terpegun baca posts anti dengan ilham Allah yang diturunkanNYA kepada anti dan anti telah menolong sebaik mungkin =)..alhamdulillah! if you don’t, ana add emel muharikah okei tak? Hehe kalau tak menyusahkan, could you share a bit of your profile? =) Jazakillahu khairan kathiraa

  2. syah,

    aqilah ini. Jgn lupa amik kitorg kat airport.

    Btw, betul kan niat insyaallah nak pergi untuk melihat ciptaan Allah …

    Jgn lupa bawa baju sejuk labih nnt bila amik kitorg kat airport.

    Takut qla tak tahan sejuk nnt..

    Jumpa nnt hari Rabu

  3. salam kak syah

    huhu.. =) teruskan berusaha yerks! ^__^

    hii.. drop by for my 2-mins break from study-muddy. hukhuk. doakan sy, exam arinih kul 14.30 pm. =P

    Luv u fillah (and I mean it),
    -ain di surrey yg x sesejuk scotland, tp rasa mcm xtremely sejuk huhu-

  4. salam kak.

    before sambung berjalan dgn siblings, tulis le coretan buat pembakar semangat org2 yg terikat di meja study nih.

    n at least, a reminder to d writer as well insyaAllah.

    moga tulisan dan masa kita diberkatiNya.

    r.i.n.d.u – nk majuk2 ngan akak =P

  5. salam kak aisyah

    rasa rugi tak dpt jumpa kak aisyah hari tu..sedih betul, kepingin nak jumpa akak..tak tahulah kita sempat jumpa ke tak kat scotland. ;-(

    kak, berdebar sangat nak ke pms..takut pun ada..rasa berat betul tanggungjawab..doakan ya kak..(minta sgt didoakan diri yg kerdil ni)

    wallahulam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s