Exam saya 7 dan 11 July

Posted on

maaf tidak dapat untuk komited dalam bidang penulisan. Terima kasih buat pengunjung blog saya..

Mohon kepada semua untuk tidak putus-putus berdoa untuk saya..dengan passing mark yang tinggi di uni ini memang agak mengusarkan saya..

7 July : OSCE ( Clinical)

11 July : Written Exam – 6 Jam.

Doakan eh, kawan-kawan.. saya pun agak cuak sekarang ini..

disertakan di bawah ini, video nasyid pilihan saya walaupun Quran lebih tenang didengar di saat ini. Tapi video ini ada sedikit keistimewaannya.

dan ini adalah gambar-gambar yang saya tangkap sewaktu saya pergi ke Crieff tempohari. Tempat ini namanya Glen Turret. Tempat penakungan air untuk pembekalan air di Scotland ini.

Doakan eh kawan-kawan..

Moga Allah merahmati anda semua πŸ™‚

Advertisements

15 thoughts on “Exam saya 7 dan 11 July

    shi said:
    June 29, 2008 at 8:18 am

    subhanallah..cantiknye tempat nii..
    smoga akak memperoleh kejayaan, smoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah..Ku berdoa =)

    blue11 said:
    June 29, 2008 at 9:18 pm

    (—- apabila orang tak hormat sensitiviti orang lain, saya kira, jalan terbaik ialah keluar tanpa disedari—-)
    mungkin penulis boleh cam siapa saya, mungkin juga tidak.
    namun, saya gembira penulis selalu baik dengan saya.
    selamat hari jadi, selamat menduduki peperiksaan

    Aisyah said:
    July 1, 2008 at 1:03 am

    Kak Aisyah, Ma’attaufiq wannajah!!^_~

    blue11 said:
    July 1, 2008 at 11:19 pm

    salam,
    baru2 ni, rajin pula saya dgr asma ul husna. saya sering terpegun dgn asma ul husna, sejak kecil lagi…ada suatu kelainan yg luarbiasa setiap kali mendgrnya.
    namun, saya tak cekap membacanya..w/pun saya dtg dr keluarga yg gemar dgn bacaan spt ini. saya rindu nak baca penulisan baru penulis…tp, perlu akur pd kesibukan penulis. sudilah terima cdgn saya – jgn lupa baca 7kali ayat kursi sblm masuk dewan exam atau allahuakbar pun cukup jika membacanya dari hati yg benar2 sujud pdNya.

    aqilah comel said:
    July 5, 2008 at 9:12 am

    Salam ya ukhti aisyah ,

    semoga berjaya dalam exam ….

    adik mu ni di malaysia dan keluarga sentiasa berdoa agar syah lulus exam nie //

    ingat Allah selalu dan fokus dalam exam …

    dan sentiasa doa dan tawakal kpd Allah …
    insyaallah syah akan berjaya ..

    ceh…semua org kirimsalam kat malaysia .. tak sabar nak dapat hadiah dari syah ..

    mak nak ke amsterdam waktu syah balik tue …so syah tak dapat jumpa mak bila mak balik…

    ok …
    btw, lawa gambar yg ditangkap …

    nida'-ul-iman said:
    July 5, 2008 at 11:59 pm

    Salam kak,

    SubhanAllah, dari situ lerr air kite minom tiap2 hari kak… ^_^ hihi..

    Ukhti, our prayers will always be with you…bi iznillah~

    Nothing to be afraid of, Allaha maana..Allah bersama-sama org yg beriman…

    Belajar tahap maksimum..buat exam betul2..boleh balik malaysia cepat2! Yeay! πŸ˜‰

    We’ll be waiting for you kak….

    All the best..

    Salam rindu,
    Adik yg selalu memeningkan kepala…heheh

    ace said:
    July 7, 2008 at 10:57 pm

    salam kak.
    its so different from last year.
    but bersyukur dgn apa yg Allah dh susun ntuk kita dis year.
    moga hari mendatang lebih baek dan lebih ceria =)

    counting d days…

    blue11 said:
    July 8, 2008 at 12:24 am

    setelah baca satu per satu post penulis, setakat yg mampu, saya kira, penulis seorang yang bertuah. berbaloilah penulis berasa bersyukur. saya harap penulis memandang jijik pada orang macam saya kerana saya tidak tergolong dalam golongan dakwah. dakwah….sampai paras manakah dakwah penulis? sampai paras manakah keikhlasan dakwah penulis – mampukah penulis bergelumang dengan golongan seperti saya atau tinggal dalam rumpun yang sama seperti penulis saja?
    post usrah picisan – kadangkala benar juga.
    fyi, saya pernah dipukul teruk oleh golongan macam penulis kerana saya merokok, dipaksa bersumpah depan quran berhenti merokok oleh golongan macam penulis. pernah diugut macam2 oleh golongan seperti penulis kerana saya merokok. hati saya masih marah walaupun peristiwa itu berlaku 12 tahun dulu. saya dipukul, diterajang oleh golongan seperti penulis di dalam surau. hati saya masih remuk akibat drp peristiwa itu kerana ‘apa yg dikatakan dakwah’ benar2 membuat saya kecewa.

    blue11 said:
    July 8, 2008 at 12:26 am

    pembetulan – saya harap penulis tak memandang jijik…

    muharikah responded:
    July 8, 2008 at 10:06 am

    salam cik blue 11.

    terima kasih kerana sudi baca blog saya ini.. terus doakan saya agar cemerlang menjadi seorang mukmin doktor yang berjaya.. insyaallah lepas exam kita borak lagi, dan kita bincang2… nak tahu juga lebih lanjut pengalaman cik dulu2..

    saya pun banyak sangat kekrangannya…huhuhu

    RA said:
    July 13, 2008 at 5:17 am

    sya…celebrating ur birthday in exam hall yeah?
    gambattene!!hehe..anyway sya…suke banget same gambar2 tuh..leh tak nak save…and though i am not always a fan of nasheed(**honest)but i really like the video clip and the lyric..
    so beautiful…harap2 satu hari nasheed groups back home can come up with something like that..hehe…

    jya…
    i will be spending my summer in japan..i guess..
    take care and all the best dear

    blue11 said:
    July 15, 2008 at 10:47 am

    baru dpt tahu yg website ni ada link dgn sejenis komuniti. mayb im emotionally cripple, mayb im too sensitive..maybe..whatever it is, long takecare from me. bye

    notbluetoday said:
    July 16, 2008 at 1:23 am

    keistimewaan wordpress ialah ia boleh trackback link org yg visit word ni…begitu juga blogspot, tp, agak payah skit and blogdrive s well.
    mohon maaf jika kehadiran komen saya yg berbaur ‘huru hara’ dan ‘hiruk pikuk’. mohon halal perkataan dan ayat yg pernah digunakan.

    SELAMAT PULANG KE MALAYSIA, DEAR PENULIS.

    khaza a.k.a Mohd Hairulza'im B Md Zin said:
    July 16, 2008 at 4:23 pm

    Selamat Maju Jaya dalam Peperiksaan Dunia Akhirat ya kak.. Saya terbaca ada komen wish hepi birthday pada akak kat bawah tu, so saya amik kesempatan ni ucap hepi birthday untuk akak la jugak.. birthday saya hari ni 17july, terharu bila roomate wat pop up party tadi dalam bilik.Dapat la jugak merasa kek coklat..huhu (^,^)

    wassalam..

    Salam dari pelajar ICT thn 2 IIU,Gombak

    muharikah responded:
    July 16, 2008 at 7:33 pm

    terima kasih semua di atas doa dan sokongan yang diberikan. Nanti sapa2 kat malaysia kita boleh berjumpa. Saya takde simcard lagi. insyaallah kita jumpa saya leh belanja minum..huhuhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s