I am invisible!

Posted on Updated on

salam all,

Ada problem internet kat rumah, so tak dapat nak online, tak dapat nak chat and cek emel less than an hour a day ( how amazing!) so i have been cut off from the real world. Havent been like this for ages. i seems to focus of what I am doing now but feel a bit lost what had been my routine before this..

Miss looking at people’s status message. Miss of changing my status message. Miss to chat, miss to browse the internet..

I have tried to open my YM from meebo.com and it get stucked and one of my friend said to me: ‘ Ni terlalu bergantung pada chatting sangat ni sampai takleh hidup!’

I guess betul apa dia kata tu…huhuhu…. terasa my social life ter’cut’ bila terputusnya internet ni… and dah lama tak cakap dengan Mat salleh pun….hhuhu

Hari ni graduation Siti Nursyazwani… Dia dapt first class dalam Mechanical Engineer…  5 ppl in her class got  first class.. Bangga dengan Siti! Mabrook! Alhamdulillah…

So I am going to take picture! A lot of them!..Kalau sempat dapat update photopages. tapi takde internet ni lama lagilah….

saya akan tibe malaysia 28 jun ni. so insyaallah leh start jumpa member2. Sapa2 yang try YM saya ( especially liqa kiter- rindunya kat kowang!!) boleh trus emel saya i_sya_z@yahoo.com… and sapa2 yang tinggalkan offline mesej, harap maklum mesej anda sudah terpadam! so sila emel apa yang patut…

and sapa2 yang tak tinggalkan apa2 mesej kat YM saya, abaikan tulisan ni, sebab saya memang perasan ramai tengah rindukan saya! huhuhuhuh

Doakan kejayaan saya dunia dan akhirat ok?

Wasalam

NAZ

Dunde

Advertisements

5 thoughts on “I am invisible!

    sarah said:
    June 21, 2007 at 12:52 pm

    oohh..patutlah datang melawat sini asyik nobody home je..ternanti-nanti jugak tulisan terbaru aisyah. rupa-rupanya ter’cut’…hehe..tapelah, enjoy urself at home..

    dayout said:
    June 23, 2007 at 5:53 pm

    salam…
    haishhhhhh…hope cuti ni dpt jumpe k.aisyah~
    =)

    Arifah said:
    June 25, 2007 at 11:01 am

    Salam. Hi kak. Alhamdulillah konsis kali ni mmg best betul, especially dgn kehadiran sister from uk and ireland. Kalau akak ade lg best. Jumpe lah 2,3 org yg kenal akak. Glamour gak akak ni ye. Hehe. Em, kak hajar n kak ila kenal?

    Sikin kate 4-5 july ade daurah/jaulah (x igt mane satu) sisters uk n ireland. Die kate die pg thru kak aisyah. Saye kate sy nak menyibuk. Hehhe. DIe kate boleh je kut. Boleh kan kak? =D

    dayout said:
    June 25, 2007 at 7:21 pm

    salam~arifah..k.aisyah ni glamour satu dunia tau..hehe..

    muharikah responded:
    June 28, 2007 at 5:47 pm

    salam…. wah2 dayout… saya taklah sepopular yang di sangkakan pun…hehhee… alhamdulillah saya kat malaysia dah! Boleh contact saya nanti! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s