Gud Luck untuk anak usrah saya…

salam,

untuk adik2 usrah saya yang dirindui… selamat berjaya dalam exam!!

Taqwa, doa dan usaha bekal kita! =)

Untuk adik2 saya yang lain juga, selamat berjaya dalam medan peperiksaan!

Ya allah, berilah kami kejayaan di medan juangmu Ya Rab!

Buat pelawat blog boleh browse di multiply ini untuk download koleksi ceramah indon yang best … Untuk permulaan, download Anis Mata ataupun Aagym..

http://mp3ceramah.multiply.com/music

selamat stady dan cuti semua!

Advertisements

Author: Muharikah

Dr Aisyah Daie di JalanNya..

10 thoughts on “Gud Luck untuk anak usrah saya…”

  1. salam..
    ok, sy org pertama nk tinggalkan jejak..
    memandangkan awal2 nih sy belum pulun betul2..
    ( x start pun ) =(

    NOR HIDAYAH JARIS
    EXAM DATE: 23rd & 27th of JULY 2007 (mcm lama lagi..tp kalau buang masa mmg kejap je)
    MALAYSIA: 4/07-28/08

    doakan kami di sini~

    jzkk utk special entry ni..

    p/s: terbukti k.aisyah rindu dgn ktrg..huhuhuuu

  2. Salam kak aisyah,
    tadi sy tak leh bukak blog kak aisyah..
    hmm..terpaksa jadik 2nd person tggl jejak :p

    Sy nak enterframe gak :p
    Nurul Asikin Binti Ahmad
    Exam Date: 19th and 23rd June 2007
    Pulang ke M’sia: 29.06.07, 0225H (hehe.. details habis :D)
    Pulang ke Moscow: 28.08.07

    InsyaAllah..

    Semoga urusan Kak Aisyah juga dimudahkan! ๐Ÿ™‚
    terima kasih kak aisyah..
    Barakallah fik.. =)

  3. kak aisyah…thanx for the special pic:) thanx jugak ingat kat saya yg sorang-sorang je kat Volgo ni….saya exam mula 13 june abis 30 june….balik mesia 1 julai, balik semula ke russia 29 ogos….tak saba nak balik nih! nak jumpe kawan2 semua….bestnye bdk2 moscow balik awal….huhu….ok akak,pray for us ya….LOts Of LuVs…. (^_*)….

  4. assalamualaikum kak aisyah…
    pekabo?thanx for ur time n care:)
    iA rabu(13/6/07) last paper ,surgery n russian language state exam.Alhamdulillah, 4 paper yang lain dah lepas.kitorang start exam awal (28/5/07)…
    Doakan ek..semangat study dah kurang benor nie…heheh tringat nk balik jer..iA dyh smpi mesia 25/6 nie tghhari.ok moga Allah mudahkan urusan kita iA… (,”)

  5. kak aisyah..tadi sye bkak website GKLN..akak pun ade sumbang utk antologi terbaru tu ye?waaa..nie yg x sabar nk bce nie..hehe

    wlopun sye bkn ank usrah akak, tp nk nyebok gak ๐Ÿ˜›

    dah abes 1 paper, tinggal lagi 4

    next paper luse, the last on 30th june

    balik msia 8 july-5 sept insyaAllah

    maannajah filimtihan untuk kite semue ๐Ÿ™‚

  6. itulah, kene beli tu sarah…

    bagus juga awak letak gak detail awak di sini boleh kite jumpa nanti insyaallah..

    Mana orang2 lain dalam liqa kiter? tak online ke?huhuhuhuh

  7. huhu..kak aisyah…*terharu*hugs*..
    dah lama tak berkunjung kesini..dulu sblm exam,slalu jgk dtg bertandang,lepak2..huhu..

    xpe..iALLAH lepas exam, akan sentiasa dtg bertandang, menyibuk2 lagi..

    *rabbi yassirwa la tu’assir*..
    moga sama-sama berjaya-aminn

  8. salam kak aisyah,

    sory sgt2 baru berkesempatan meninggalkan jejak di sini… natt baru habis exam and selesai coloq harini…. alhamdulillah… =)

    erkk..kene se’detail’ sikin tu ke??emm…x pelah, natt rakyat jelata jerk..hihi…=p

    iAllah, natt blk 17/6 ni(ahad), and akan smpi mesia 18hb….blk semula moscow 9/8….iAllah, akan praktikal di HKL(25/6-11/7)…so, klu kak aisyah free, leh la belanje natt mkn nanti ek..hihi…kay, tu je kott….neway, kak aisyah take care & thnx for ur concern…from moscow with luv…=)…jzkk…~

  9. salam akak..
    hu3..saya lah yg paling lmbt meninggalkan jejak=(..konon lame x online..
    saya kat malaysia dh. alhamdulillah exam..jazakillah atas doa k.aisyah yang mengiringi..
    bila nk liqa’ lg?;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s