Why I choose wordpress?

Posted on

salam semua,

berat juga hati bila ambil keputusan nak tukar blog ke wordpress ni.. dua-dua ada kelebihan dan kelamahan… dan semalam, semalaman saya ambil masa macam mana nak masukkan audio, shoutbox and juga contact form ke dalam blog ini tapi tak dapat2 juga.. allahualam.. maybe saya tak reti lagi.. tapi paling utama sebab semua benda tu memerlukan adanya plugins, yang saya pun tak tau kenapa saya takde dalam dashboard saya…

sorrylah korang mesti tak tau apa yang saya cakap ni, tapi saya akan berusaha untuk letak shoutbox supaya orang boleh tinggalkan pesanan, walaupun taklah ramai pun yang suka tinggalkan jejak di blog saya ni..hehehee…

saya suke wordpress ni sebab feature dia lagi kemas dan lebih nampak profesional.. apapun pada saya kalau website yg cantik tapi contentnya takde tidak berguna juga… so iA, feature akan saya update juga tapi paling penting nak update content of this website…

selamat menulis kepada semua penulis2 di luar sana… kita menulis umat, memberikan mereka pengajaran di hati… jangan putus asa dalam menulis, tapi paling utama, luaskan dulu tsqafah ( ilmu pengetahuan) agar penulisan kita lebih berisi, kritis dan masuk ke dalam manusia yang membacanya….

Advertisements

One thought on “Why I choose wordpress?

    ili said:
    May 21, 2007 at 2:44 pm

    terima kasih kak.. ur last words get me motivation.. :’)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s